JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 68g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Chili paprika punainen18g7kcal0.4g1.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 12g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 12g38kcal1.7g2.1g1.5g4.4g
Kani 1751g2850kcal369.9g0g152.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g117g23kcal0g7.6g0g0g
Oliiviöljy 58g516kcal0g0g58.4g0g
Paprika punainen 237g69kcal2.2g10.7g0.9g4.5g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2.3g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.3g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g21g5.3kcal0.1g1.8g0g0.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g22g20kcal0.7g0.8g1.6g0.2g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g163g49kcal0g0g0g0g
Vesi467g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5894g7308kcal760.8g72.2g430.4g21.8g
Valittu annoskoko2947g3654kcal380.4g36.1g215.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna1474g1827kcal190.2g18.1g107.6g5.5g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386