JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 77g84kcal6.1g12.6g0.5g1.6g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 13g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 13g43kcal2g2.4g1.7g5g
Kani 2001g3257kcal422.8g0g174.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g133g27kcal0g8.7g0g0g
Oliiviöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Paprika punainen 271g79kcal2.5g12.2g1.1g5.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2.7g3.5kcal0.1g0.6g0.2g0.4g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g24g6kcal0.1g2g0g0.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g25g23kcal0.8g0.9g1.8g0.2g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g187g56kcal0g0g0g0g
Vesi534g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6736g8352kcal869.6g82.4g492.2g24.8g
Valittu annoskoko3368g4176kcal434.8g41.2g246.1g12.4g
Annoskoko puolitettuna1684g2088kcal217.4g20.6g123.1g6.2g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386