JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 87g94kcal6.9g14.2g0.5g1.8g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 15g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 15g48kcal2.2g2.8g2g5.6g
Kani 2251g3664kcal475.6g0g195.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g150g30kcal0g9.8g0g0g
Oliiviöljy 75g664kcal0g0g75g0g
Paprika punainen 305g89kcal2.9g13.7g1.2g5.8g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g3g3.9kcal0.1g0.6g0.2g0.4g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g27g6.8kcal0.1g2.3g0g0.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g29g26kcal0.9g1g2g0.2g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g210g63kcal0g0g0g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7578g9396kcal978.4g92.8g553.4g27.8g
Valittu annoskoko3789g4698kcal489.2g46.4g276.7g13.9g
Annoskoko puolitettuna1895g2349kcal244.6g23.2g138.4g7g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386