JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.7g5.4kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Kani 250g407kcal52.8g0g21.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g17g3.3kcal0g1.1g0g0g
Oliiviöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g3g0.8kcal0g0.3g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g3.2g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g23g7kcal0g0g0g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana842g1044kcal108.6g10.4g61.4g2.8g
Valittu annoskoko421g522kcal54.3g5.2g30.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna211g261kcal27.2g2.6g15.4g0.7g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386