JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 97g105kcal7.6g15.8g0.6g2g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 17g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 17g54kcal2.5g3.1g2.2g6.2g
Kani 2501g4071kcal528.5g0g217.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g167g33kcal0g10.8g0g0g
Oliiviöljy 83g737kcal0g0g83.4g0g
Paprika punainen 339g99kcal3.2g15.2g1.4g6.4g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g3.3g4.4kcal0.1g0.7g0.2g0.5g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g30g7.5kcal0.1g2.5g0g0.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g32g29kcal1g1.1g2.2g0.2g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g233g70kcal0g0g0g0g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8420g10439kcal1087g103g615.2g30.8g
Valittu annoskoko4210g5220kcal543.5g51.5g307.6g15.4g
Annoskoko puolitettuna2105g2610kcal271.8g25.8g153.8g7.7g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386