JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.2g0.1g0.4g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3.3g11kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Kani 500g814kcal105.7g0g43.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g33g6.7kcal0g2.2g0g0g
Oliiviöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Paprika punainen 68g20kcal0.6g3g0.3g1.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.7g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g6g1.5kcal0g0.5g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g6.3g5.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g47g14kcal0g0g0g0g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1684g2088kcal217.2g20.6g122.8g6g
Valittu annoskoko842g1044kcal108.6g10.3g61.4g3g
Annoskoko puolitettuna421g522kcal54.3g5.2g30.7g1.5g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386