Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%400g320kcal12.8g24g20g0g
Kirjolohifile1600g2656kcal267.2g0.2g176g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g5952kcal560g48.4g392g0g
Valittu annoskoko2000g2976kcal280g24.2g196g0g
Annoskoko puolitettuna1000g1488kcal140g12.1g98g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41876