Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%50g40kcal1.6g3g2.5g0g
Kirjolohifile200g332kcal33.4g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g744kcal70g6g49g0g
Valittu annoskoko250g372kcal35g3g24.5g0g
Annoskoko puolitettuna125g186kcal17.5g1.5g12.3g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41876