Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%500g400kcal16g30g25g0g
Kirjolohifile2000g3320kcal334g0.2g220g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7440kcal700g60.4g490g0g
Valittu annoskoko2500g3720kcal350g30.2g245g0g
Annoskoko puolitettuna1250g1860kcal175g15.1g122.5g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41876