Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%600g480kcal19.2g36g30g0g
Kirjolohifile2400g3984kcal400.8g0.2g264g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g8928kcal840g72.4g588g0g
Valittu annoskoko3000g4464kcal420g36.2g294g0g
Annoskoko puolitettuna1500g2232kcal210g18.1g147g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41876