Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%700g560kcal22.4g42g35g0g
Kirjolohifile2800g4648kcal467.6g0.3g308g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g10416kcal980g84.6g686g0g
Valittu annoskoko3500g5208kcal490g42.3g343g0g
Annoskoko puolitettuna1750g2604kcal245g21.2g171.5g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41876