Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%900g720kcal28.8g54g45g0g
Kirjolohifile3600g5976kcal601.2g0.4g396g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g13392kcal1260g108.8g882g0g
Valittu annoskoko4500g6696kcal630g54.4g441g0g
Annoskoko puolitettuna2250g3348kcal315g27.2g220.5g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41876