Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g3735g4855kcal784.3g0g261.4g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)3735g2614kcal448.2g112g37.3g0g
Rypsiöljy 187g1651kcal0g0g186.7g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g1867g486kcal22.4g89.6g3.7g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g280g1064kcal2.8g257.7g1.4g0g
Paprikajauhe 56g180kcal8.3g10.3g7.3g21g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g140g134kcal1.5g25.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21970kcal2535g990.2g995.6g42g
Valittu annoskoko10000g10985kcal1267.5g495.1g497.8g21g
Annoskoko puolitettuna5000g5492kcal633.8g247.6g248.9g10.5g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958