Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g75g98kcal15.8g0g5.3g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)75g53kcal9g2.3g0.8g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g5.6g21kcal0.1g5.2g0g0g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.8g2.7kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g442kcal51.2g20g20.2g0.8g
Valittu annoskoko201g221kcal25.6g10g10.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna101g110kcal12.8g5g5.1g0.2g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958