Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g88g114kcal18.4g0g6.1g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)88g61kcal10.5g2.6g0.9g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g44g11kcal0.5g2.1g0.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g6.6g25kcal0.1g6g0g0g
Paprikajauhe 1.3g4.2kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.3g3.1kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g515kcal59.4g23g23.4g1g
Valittu annoskoko235g258kcal29.7g11.5g11.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna117g129kcal14.9g5.8g5.9g0.3g
Arvot/100g100g110kcal12.7g4.9g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958