Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g901g1171kcal189.2g0g63.1g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)901g631kcal108.1g27g9g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g450g117kcal5.4g21.6g0.9g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g68g257kcal0.7g62.2g0.3g0g
Paprikajauhe 14g43kcal2g2.5g1.8g5.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g34g32kcal0.4g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g5299kcal611.6g238.8g240.2g10.2g
Valittu annoskoko2412g2650kcal305.8g119.4g120.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna1206g1325kcal152.9g59.7g60.1g2.6g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958