Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g1001g1301kcal210.2g0g70.1g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)1001g701kcal120.1g30g10g0g
Rypsiöljy 50g443kcal0g0g50g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g501g130kcal6g24g1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g75g285kcal0.8g69.1g0.4g0g
Paprikajauhe 15g48kcal2.2g2.8g2g5.6g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g38g36kcal0.4g6.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g5888kcal679.4g265.4g267g11.2g
Valittu annoskoko2680g2944kcal339.7g132.7g133.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna1340g1472kcal169.9g66.4g66.8g2.8g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958