Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g13g16kcal2.6g0g0.9g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)13g8.8kcal1.5g0.4g0.1g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g74kcal8.4g3.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko34g37kcal4.2g1.7g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal2.1g0.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.5g5.1g4.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958