Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g125g163kcal26.3g0g8.8g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)125g88kcal15g3.8g1.3g0g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g63g16kcal0.8g3g0.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g9g36kcal0.1g8.6g0g0g
Paprikajauhe 1.9g6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.7g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g736kcal85.2g33.2g33.4g1.4g
Valittu annoskoko335g368kcal42.6g16.6g16.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna168g184kcal21.3g8.3g8.4g0.4g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958