Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g1600g2080kcal336g0g112g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)1600g1120kcal192g48g16g0g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g800g208kcal9.6g38.4g1.6g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g120g456kcal1.2g110.4g0.6g0g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g60g57kcal0.7g10.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g9412kcal1086.2g424.2g426.6g18g
Valittu annoskoko4284g4706kcal543.1g212.1g213.3g9g
Annoskoko puolitettuna2142g2353kcal271.6g106.1g106.7g4.5g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958