Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g1602g2082kcal336.3g0g112.1g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)1602g1121kcal192.2g48g16g0g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80.1g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g801g208kcal9.6g38.4g1.6g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g120g456kcal1.2g110.5g0.6g0g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g60g57kcal0.7g10.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8576g9420kcal1087.2g424.4g427g18g
Valittu annoskoko4288g4710kcal543.6g212.2g213.5g9g
Annoskoko puolitettuna2144g2355kcal271.8g106.1g106.8g4.5g
Arvot/100g100g110kcal12.7g4.9g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958