Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g175g228kcal36.8g0g12.3g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)175g123kcal21g5.3g1.8g0g
Rypsiöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g88g23kcal1.1g4.2g0.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g13g50kcal0.1g12.1g0.1g0g
Paprikajauhe 2.6g8.4kcal0.4g0.5g0.3g1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g6.6g6.3kcal0.1g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g1030kcal119g46.6g47g2g
Valittu annoskoko469g515kcal59.5g23.3g23.5g1g
Annoskoko puolitettuna235g258kcal29.8g11.7g11.8g0.5g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958