Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g1867g2428kcal392.2g0g130.7g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)1867g1307kcal224.1g56g18.7g0g
Rypsiöljy 93g826kcal0g0g93.4g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g934g243kcal11.2g44.8g1.9g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g140g532kcal1.4g128.9g0.7g0g
Paprikajauhe 28g90kcal4.1g5.1g3.6g10.5g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g70g67kcal0.8g12.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10985kcal1267.6g495g498g21g
Valittu annoskoko5000g5492kcal633.8g247.5g249g10.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2746kcal316.9g123.8g124.5g5.3g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958