Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g225g293kcal47.3g0g15.8g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)225g158kcal27g6.8g2.3g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g113g29kcal1.4g5.4g0.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g17g64kcal0.2g15.5g0.1g0g
Paprikajauhe 3.4g11kcal0.5g0.6g0.4g1.3g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g8.4g8.1kcal0.1g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g1325kcal153g59.6g60.2g2.6g
Valittu annoskoko603g662kcal76.5g29.8g30.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna302g331kcal38.3g14.9g15.1g0.7g
Arvot/100g100g110kcal12.7g4.9g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958