Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g2402g3123kcal504.5g0g168.2g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)2402g1682kcal288.3g72.1g24g0g
Rypsiöljy 120g1062kcal0g0g120.1g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g1201g312kcal14.4g57.7g2.4g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g180g685kcal1.8g165.8g0.9g0g
Paprikajauhe 36g116kcal5.3g6.6g4.7g13.5g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g90g86kcal1g16.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g14131kcal1630.6g637.2g640.6g27g
Valittu annoskoko6432g7065kcal815.3g318.6g320.3g13.5g
Annoskoko puolitettuna3216g3533kcal407.7g159.3g160.2g6.8g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958