Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g25g33kcal5.3g0g1.8g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)25g18kcal3g0.8g0.3g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g13g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1.9g7.1kcal0g1.7g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g147kcal17.2g6.8g6.8g0.2g
Valittu annoskoko67g74kcal8.6g3.4g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna34g37kcal4.3g1.7g1.7g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.8g5.1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958