Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g250g325kcal52.5g0g17.5g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)250g175kcal30g7.5g2.5g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g125g33kcal1.5g6g0.3g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g19g71kcal0.2g17.3g0.1g0g
Paprikajauhe 3.8g12kcal0.6g0.7g0.5g1.4g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g9g9kcal0.1g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g1472kcal169.8g66.4g66.8g2.8g
Valittu annoskoko670g736kcal84.9g33.2g33.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna335g368kcal42.5g16.6g16.7g0.7g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958