Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g2803g3643kcal588.5g0g196.2g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)2803g1962kcal336.3g84.1g28g0g
Rypsiöljy 140g1239kcal0g0g140.1g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g1401g364kcal16.8g67.3g2.8g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g210g799kcal2.1g193.4g1.1g0g
Paprikajauhe 42g135kcal6.2g7.7g5.5g15.7g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g105g101kcal1.2g19.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15008g16486kcal1902.2g743.2g747.4g31.4g
Valittu annoskoko7504g8243kcal951.1g371.6g373.7g15.7g
Annoskoko puolitettuna3752g4122kcal475.6g185.8g186.9g7.9g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958