Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g3203g4164kcal672.6g0g224.2g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)3203g2242kcal384.4g96.1g32g0g
Rypsiöljy 160g1416kcal0g0g160.1g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g1602g416kcal19.2g76.9g3.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g240g913kcal2.4g221g1.2g0g
Paprikajauhe 48g154kcal7.1g8.8g6.2g18g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g120g115kcal1.3g21.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17152g18841kcal2174g849.4g853.8g36g
Valittu annoskoko8576g9421kcal1087g424.7g426.9g18g
Annoskoko puolitettuna4288g4710kcal543.5g212.4g213.5g9g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958