Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g3603g4684kcal756.7g0g252.2g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)3603g2522kcal432.4g108.1g36g0g
Rypsiöljy 180g1593kcal0g0g180.2g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g1802g468kcal21.6g86.5g3.6g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g270g1027kcal2.7g248.6g1.4g0g
Paprikajauhe 54g174kcal8g9.9g7g20.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g135g129kcal1.5g24.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g21197kcal2445.8g955.4g960.8g40.4g
Valittu annoskoko9648g10598kcal1222.9g477.7g480.4g20.2g
Annoskoko puolitettuna4824g5299kcal611.5g238.9g240.2g10.1g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958