Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus10g32kcal1.2g0g3g0g
Herne 250g172kcal12.6g23.4g1g7.7g
Vesi999g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g1294kcal97.6g46.8g76g15.4g
Valittu annoskoko1464g647kcal48.8g23.4g38g7.7g
Annoskoko puolitettuna732g323kcal24.4g11.7g19g3.9g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061