Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus17g53kcal2g0.1g5g0g
Herne 416g287kcal21.1g39g1.7g12.9g
Vesi1666g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 333g738kcal58.3g0g56.6g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g2156kcal162.8g78.2g126.6g25.8g
Valittu annoskoko2440g1078kcal81.4g39.1g63.3g12.9g
Annoskoko puolitettuna1220g539kcal40.7g19.6g31.7g6.5g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061