Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus20g64kcal2.4g0.1g6g0g
Herne 500g344kcal25.3g46.8g2g15.5g
Vesi1999g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 400g885kcal70g0g68g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g2587kcal195.4g93.8g152g31g
Valittu annoskoko2928g1294kcal97.7g46.9g76g15.5g
Annoskoko puolitettuna1464g647kcal48.9g23.5g38g7.8g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061