Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus23g75kcal2.8g0.1g7g0g
Herne 583g402kcal29.5g54.6g2.3g18.1g
Vesi2332g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 466g1033kcal81.6g0g79.3g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g3018kcal227.8g109.4g177.2g36.2g
Valittu annoskoko3416g1509kcal113.9g54.7g88.6g18.1g
Annoskoko puolitettuna1708g755kcal57g27.4g44.3g9.1g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061