Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus27g85kcal3.2g0.1g8g0g
Herne 666g459kcal33.7g62.4g2.7g20.7g
Vesi2665g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 533g1180kcal93.3g0g90.6g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7808g3449kcal260.4g125g202.6g41.4g
Valittu annoskoko3904g1725kcal130.2g62.5g101.3g20.7g
Annoskoko puolitettuna1952g862kcal65.1g31.3g50.7g10.4g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061