Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus30g96kcal3.6g0.1g9g0g
Herne 750g517kcal37.9g70.2g3g23.2g
Vesi2998g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 600g1328kcal104.9g0g101.9g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g3880kcal292.8g140.6g227.8g46.4g
Valittu annoskoko4392g1940kcal146.4g70.3g113.9g23.2g
Annoskoko puolitettuna2196g970kcal73.2g35.2g57g11.6g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061