Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus3.3g11kcal0.4g0g1g0g
Herne 83g57kcal4.2g7.8g0.3g2.6g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 67g148kcal11.7g0g11.3g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g431kcal32.6g15.6g25.2g5.2g
Valittu annoskoko488g216kcal16.3g7.8g12.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna244g108kcal8.2g3.9g6.3g1.3g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061