Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus33g107kcal4g0.2g10g0g
Herne 833g574kcal42.1g77.9g3.3g25.8g
Vesi3331g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 666g1475kcal116.6g0g113.3g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9760g4312kcal325.4g156.2g253.2g51.6g
Valittu annoskoko4880g2156kcal162.7g78.1g126.6g25.8g
Annoskoko puolitettuna2440g1078kcal81.4g39.1g63.3g12.9g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061