Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus40g128kcal4.8g0.2g12g0g
Herne 1000g689kcal50.6g93.6g4g31g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11720g5177kcal390.8g187.6g304g62g
Valittu annoskoko5860g2589kcal195.4g93.8g152g31g
Annoskoko puolitettuna2930g1294kcal97.7g46.9g76g15.5g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061