Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus6.7g21kcal0.8g0g2g0g
Herne 167g115kcal8.4g15.6g0.7g5.2g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 133g295kcal23.3g0g22.7g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1952g862kcal65g31.2g50.8g10.4g
Valittu annoskoko976g431kcal32.5g15.6g25.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna488g216kcal16.3g7.8g12.7g2.6g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061