Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 275g50kcal1.5g6.9g1.1g1.9g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g375g638kcal75g0g37.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 150g264kcal2.8g4.6g25.5g0g
Emmental juustoraaste valio75g293kcal21.8g0g22.5g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)250g100kcal2.7g18g1.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g2688kcal207.6g59g175.6g10.8g
Valittu annoskoko1125g1344kcal103.8g29.5g87.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna563g672kcal51.9g14.8g43.9g2.7g
Arvot/100g100g119kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768