Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 413g75kcal2.3g10.3g1.7g2.9g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g563g957kcal112.6g0g56.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 225g397kcal4.2g7g38.3g0g
Emmental juustoraaste valio113g439kcal32.7g0g33.8g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)375g150kcal4.1g27g1.9g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3378g4035kcal311.8g88.6g264g16.4g
Valittu annoskoko1689g2018kcal155.9g44.3g132g8.2g
Annoskoko puolitettuna845g1009kcal78g22.2g66g4.1g
Arvot/100g100g119kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768