Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 551g99kcal3.1g13.8g2.2g3.9g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g751g1276kcal150.1g0g75.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 300g529kcal5.6g9.3g51g0g
Emmental juustoraaste valio150g586kcal43.5g0g45g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)500g200kcal5.5g36g2.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4504g5380kcal415.6g118.2g351.6g21.8g
Valittu annoskoko2252g2690kcal207.8g59.1g175.8g10.9g
Annoskoko puolitettuna1126g1345kcal103.9g29.6g87.9g5.5g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768