Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 826g149kcal4.6g20.6g3.3g5.8g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g1126g1914kcal225.2g0g112.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 450g793kcal8.5g14g76.6g0g
Emmental juustoraaste valio225g878kcal65.3g0g67.6g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)751g300kcal8.3g54g3.8g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6756g8070kcal623.8g177.2g527.8g32.6g
Valittu annoskoko3378g4035kcal311.9g88.6g263.9g16.3g
Annoskoko puolitettuna1689g2018kcal156g44.3g132g8.2g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768