Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 963g174kcal5.4g24.1g3.9g6.7g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g1314g2233kcal262.7g0g131.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 526g926kcal9.9g16.3g89.3g0g
Emmental juustoraaste valio263g1025kcal76.2g0g78.8g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)876g350kcal9.6g63.1g4.4g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7882g9416kcal727.6g207g615.6g38g
Valittu annoskoko3941g4708kcal363.8g103.5g307.8g19g
Annoskoko puolitettuna1971g2354kcal181.9g51.8g153.9g9.5g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768