Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1100g199kcal6.2g27.5g4.4g7.7g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g1500g2550kcal300g0g150g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 600g1057kcal11.3g18.6g102g0g
Emmental juustoraaste valio300g1170kcal87g0g90g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1000g400kcal11g72g5g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g10751kcal831g236.2g702.8g43.4g
Valittu annoskoko4500g5376kcal415.5g118.1g351.4g21.7g
Annoskoko puolitettuna2250g2688kcal207.8g59.1g175.7g10.9g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768