Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1101g199kcal6.2g27.5g4.4g7.7g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g1501g2552kcal300.3g0g150.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 601g1058kcal11.3g18.6g102.1g0g
Emmental juustoraaste valio300g1171kcal87.1g0g90.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1001g400kcal11g72.1g5g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9008g10761kcal831.8g236.4g703.4g43.4g
Valittu annoskoko4504g5380kcal415.9g118.2g351.7g21.7g
Annoskoko puolitettuna2252g2690kcal208g59.1g175.9g10.9g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768