Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1239g224kcal6.9g31g5g8.7g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g1689g2871kcal337.8g0g168.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 676g1190kcal12.7g20.9g114.9g0g
Emmental juustoraaste valio338g1317kcal98g0g101.3g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1126g450kcal12.4g81.1g5.6g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10134g12106kcal935.6g266g791.4g49g
Valittu annoskoko5067g6053kcal467.8g133g395.7g24.5g
Annoskoko puolitettuna2534g3026kcal233.9g66.5g197.9g12.3g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768