Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 138g25kcal0.8g3.4g0.6g1g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g188g319kcal37.5g0g18.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 75g132kcal1.4g2.3g12.8g0g
Emmental juustoraaste valio38g146kcal10.9g0g11.3g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)125g50kcal1.4g9g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1126g1345kcal104g29.4g88.2g5.6g
Valittu annoskoko563g672kcal52g14.7g44.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna282g336kcal26g7.4g22.1g1.4g
Arvot/100g100g119kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768