Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1376g248kcal7.7g34.4g5.5g9.6g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g1877g3190kcal375.3g0g187.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 751g1322kcal14.1g23.3g127.6g0g
Emmental juustoraaste valio375g1464kcal108.8g0g112.6g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1251g500kcal13.8g90.1g6.3g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11260g13451kcal1039.4g295.6g879.4g54.2g
Valittu annoskoko5630g6725kcal519.7g147.8g439.7g27.1g
Annoskoko puolitettuna2815g3363kcal259.9g73.9g219.9g13.6g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768